Vrata skupine Hanus

Vrata skupine Hanus

Ste že slišali za skupino Hanus? Gre za skupino, ki je član avstrijskega proizvajalca PVC oken, vhodnih vrat, rolet, sekcijskih vrat in vseh drugih potrebnih materialov ter dodatkov, ki spadajo v te kategorije. Poleg konstrukcij PVC, vam skupina Hanus zagotavlja okna in stavbno pohištvo v izvedbi ALU, LES in ALU-LES. Skupina Hanus se odlikuje z mnogimi certifikati, poleg tega pa zagotavlja še nekatere prednosti, med katere spada višja kvaliteta izdelkov po konkurenčnih cenah, individualno svetovanje in servis po željah kupca, rok izdelave in dostava v roku dveh do šestih tednov, preglednost cen, transparentnost poslovanja in podobno.

Izdelki skupine Hanus vedno bolj strmijo v vse boljšo toplotno prevodnost in čim manjšo toplotno izgubo, zato pa ekipa v proizvodnjo in na terenu skrbi za čimboljšo sinhroniziranost in prijaznost izdelkov do uporabnika. Gre za izdelke, kateri so prisotni na precejšnjih trgih v evropski uniji. Hanus na vse izdelke nudi 5 letno garancijsko dobo.

Torej, katere izdelke vam ponuja skupina Hanus? Zagotovili si boste lahko garažna vrata, industrijska vrata, okna, vhodna vrata, rolete, okenske police in pa ograje. V ponudbi garažnih vrat boste našli sekcijska dvižna vrata, rolo garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, sekcijska drsna vrata in podobno. Industrijska vrata skupina Hanus loči na sekcijska in rolo, medtem ko so vhodna vrata enokrilna in dvokrilna. Za več informacij o različnih vrstah vrat in o skupini Hanus nasploh, vam priporočam ogled spletne strani www.superokno.si.

Obiščite omenjeno spletno stran še danes in zagotovite svojemu objektu in sebi kvaliteto ter estetiko po ugodni ceni.