Stilcommerce.si izdelki iz porcelana

Stilcommerce.si: izdelki iz porcelana

Stilcommerce je spletna trgovina, ki se že dvajset let ukvarja s svetovanjem in prodajo drobnega gostinskega inventarja. Gostišča, hotele, restavracije in druge velike kuhinje podjetje Stil commerce opremi s hotelskim porcelanom, kozarci, kuhinjsko posodo, servirnimi vozički, jedilnim priborom in drugo opremo. Vizija podjetja je, da bi do leta 2015 postali največji in najbolj prepoznaven partner v opremljanju hotelov s štirimi in petimi zvezdicami na področju naše države in nekaterih drugih držav. Cilj podjetja Stil commerce je vedno dolgoročno sodelovanje, saj si ekipa podjetja želi, da se stranke lahko poistovetijo z nečim lepim in dobrim v gostinstvu. Stil commerce se lahko pohvali s profesionalnim odnosom, odličnostjo, konkurenčnostjo in kvaliteto svojih uslug.

Na spletni strani podjetja Stil commerce si boste torej lahko ogledali celoten prodajni program omenjenega podjetja in preverili tudi reference podjetja. Poleg tega pa ne pozabite preveriti tudi akcijske ponudbe in zadnjih novosti. Ogromna ponudba pa vsebuje tudi kvalitetne, sodobno oblikovane in cenovno ugodne izdelke iz porcelana. Stil commerce vam ponuja izdelke iz porcelana blagovnih znamk Steelite – angleški porcelan in Schonwald – nemški porcelan. Ko boste izbirali izdelke iz porcelana, pa se lahko za nasvet in pomoč obrnete tudi na ekipo strokovnjakov omenjenega podjetja, ki vam bo z veseljem pomagala do končne odločitve.

Obiščite spletno stran stilcommerce.si še danes in preverite katalog izdelkov ter se prijavite na e-novosti, da boste seznanjeni z novostmi ter popusti. Zagotovite si kvalitetno gostinsko opremo, ki bo skladna s prostorom in bo ustrezala tako vašim željam kot željam vaših gostov.