Sestavite darilni paket po vaših željah

Verjetno ste že mnogokrat ob praznovanju svojega rojstnega dneva, obletnice ali drugi svečani priložnosti prejeli darilo, ki ste ga postavili na polico in je še danes točno tam. Tako se običajno zgodi z mnogimi darili, ki nimajo neke uporabne vrednosti. Edini opravek, ki ga imamo s takim darilom je brisanje prahu.

Pa ste kdaj ob iskanju primernega darila pomislili na darilni paket? Seveda ste, vendar ste najbrž tudi ugotovili, da darilni paketi s trgovinskih polic običajno delujejo nekoliko preveč neosebno in dolgočasno.

Darilni paketi Gorila Darila pa so ravno nasprotno lahko zelo zanimivi, nekateri celo malo nagajivi, uporabni, če vsebujejo knjigo tudi poučni in še marsikaj. Izbor sestavljenih darilnih paketov v spletni trgovini www.goriladarila.si je zelo pester tako za moške, kot ženske. Izbirate lahko med pripravljenimi darili za posebne priložnosti kot so rojstni dan, obletnice, poroka, rojstvo otroka, upokojitev in podobno. Posebnost vseh daril je uporabna vrednost, še posebej zato, ker so vsa darila pakirana v različne košarice ali škatle, ki jih tudi lahko zelo koristno uporabimo. Darilni paketi so lepo zaviti z dodanim umetnim cvetjem, pentljami ali drugimi aranžerskimi dodatki. Tako darilo je že pripravljeno za obdarovanje in ne potrebuje dodatnega zavijanja.

Če med mnogimi že pripravljenimi darili ne najdete primernega, lahko svoj darilni paket sestavite iz več drugih, ali pa vam pripravimo unikaten darilni paket čisto po vaših željah. Tudi tako pripravljena darila vam ustrezno zavijemo in pošljemo po pošti na vaš ali na obdarovančev naslov.

Poskrbite za presenečenje in vašega obdarovanca odbarite z izvirnim in uporabnim darilnim paketom.