rider sandali

Rider sandali za prosti čas

Rider sandale je ustvarilo znano brazilsko podjetje Grenden. Mnogi tega imena ne poznajo, zagotovo pa bi vedeli za kaj gre, če bi jih vprašali, ali se spomnijo plastičnih oziroma gumijastih sandalov iz 80. let. Gre za gumijaste oziroma plastične sandale, ki so bili primerni za nošenje v morju in na plaži. Mnogi so jih uporabljali in jih še danes za to, da zaščitijo svoja stopala pred morskimi ježki in drugimi nevarnostmi na vodni gladini, ki jih težko opazijo s prostim očesom. Kmalu zatem so izdelali še sandale Rider. Uporabili so vse svoje znanje, ki vključuje izbiro pravih materialov, uporabo izvirnega dizajna in učinkovit marketing, tako da so sandali Rider najprej obkrožili brazilske plaže, nato pa so obnorele celotni svet.

Sandali Rider niso klasični sandali, ki jih kupite, nosite na dopustu teden ali dva, nato pa jih pospravite v omaro, kjer čakajo na drugo sezono. Izdelani so tako, da ko jih enkrat obujete, jih nočete več sezuti. Podplat, ki je izdelan iz kakovostne gume, se s časom popolnoma prilagodi vašemu stopalu. Stopalo v njem pusti svoj odtis, tako da se skupaj z izvorno ergonomsko zasnovo popolnoma prilagodi vaši nogi in načinu hoje.

Na voljo imate različne dizajne Rider sandalov. Izbirate lahko med tistimi, ki ustvarjajo nekoliko bolj športni videz. Primerni so za prosti čas, pohajkovanje, preživljanje časa na plaži. Na razpolago pa so tudi Rider sandali, ki so bolj elegantni in primerni tudi za druge priložnosti, ko športni videz stopala ne bi bil ravno najbolj primeren.

Ob vsem tem velja omeniti še to, da so Rider sandali izdelani z okolju prijaznimi tehnološkimi procesi. Brazilija ima izjemno občutljiv ekosistem in prav to so imeli v podjetju Grenden v mislih, ko so razvijali Rider sandale. Tako je nastal udoben, estetski in okolju prijazen produkt, ki kaže veliko odgovornost do družbe in do narave.

http://www.superge.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.