Rider ipanema

Rider Ipanema: udobje s stilom

Sandali blagovne znamke Rider slovijo po tem, da ponujajo najudobnejša poletna obuvala. Kolekcija Rider Ipanema pa predvsem ženskam, ki ljubijo modna oblačila in njim primerna obuvala, ponuja mnogo več kot to: zanesljivo udobje Rider sandalov kolekcija Ipanema dopolnjuje z modnim stilom, ki se prilega vsem vrstam slogov. Rider Ipanema tako ponuja rešitev za zagato, ki nastane takrat, ko se moramo odločati med udobjem in estetskim, z lastnim slogom dopolnjenim videzom. S sandali Rider Ipanema dilema ne obstaja več: tudi v udobnih poletnih sandalih lahko vsaka ženska izkaže svoj edinstven stil.

Sandali Rider so bili izvorno zasnovani kot sandali, ki ponujajo mešanico brazilskega duha, peščenih plaž in športne udobnosti. Namen je bil oblikovati sandal, ki bo v vročih poletnih dneh ponujal prijetno hojo, primerljivo z hojo z boso nogo, istočasno pa seveda nudil zaščito, ki jo noga potrebuje. Čeprav je bil cilj snovalcev Rider sandalov predvsem udobje, pa v brazilskem duhu nikakor niso pozabili na to, kako pomembno je stilsko oblikovanje sandala.

Kolekcija Rider Ipanema pa je naredila še korak dlje v to smer. Njen namen je sodobni ženski ponuditi udobje, ki je združljivo z njenimi zahtevami po individualni izbiri modnega stila. Kolekcija Rider Ipanema tako ponuja najpestrejšo paleto izbire, v kateri lahko vsaka ženska najde udoben sandal, ki se prilega njenemu individualnemu stilu. Kolekcija Rider Ipanema je sestavljena iz več linji, ki se prilagajajo različnim stilom: od romantičnih in nežnih sandalov do kričečih ornamentov, navdahnjenih iz barvnih nians 70′ let. Rožnati, metuljasti in vijugasti vzorci so navdahnjenih iz maroškega živahnega duha. Bolj umirjene, monotone in nežne barve pa ponazarjajo nežno ženstvenost 50′ let. Prav tako barve kolekcije Rider Ipanema kažejo, da lahko vsako najde tisto, kar je njemu najbližje. Pester izbor Rider Impanema sandalov tako ponuja zagotovljeno Rider udobje z možnostjo, da ga prilagodimo lastnemu, osebnemu modnemu stilu.