Petrol, zaposlitev prihodnosti

Petrol zaposlitev je delovno mesto prihodnosti. Petrol trgovsko podjetje, kandidati lahko pričakujejo predvsem zaposlitev v okvir trženja naftnih derivatov, plina, ostalih energentov ter pripadajočih podpornih dejavnosti.

Podjetje s sedem desetletji dolgo tradicijo

Kot podjetje Jugopetrol Ljubljana je bilo ustanovljeno aprila tisoč devetsto sedeminštirideset. Danes Petrol nudi zaposlitev več tisoč zaposlenim osebam. Večina pod pojmom zaposlitev v podjetju Petrol, razume delo na bencinskih servisih. Kar je razumljivo, saj je zgolj v Sloveniji več kot šesto bencinskih servisov družbe Petrol. Poleg tega obstaja zaposlitev na bencinskih servisih Petrol izven Slovenije. Področje poslovanja je poleg tega širše, čeprav levji delež čistih prihodkov ustvari trgovanje z naftnimi proizvodi.

Petrol d.o.o. zaposlitev

Možnosti za zaposlitev v podjetju Petrol je še na področju trgovanja z blagom za široko porabo in storitvami, področje plinske energije, električne energije ter področje ekološke dejavnosti. Trgovaje z blagom za široko potrošnjo ustvari manj kot dvajset odstotkov čistih prihodkov, zato velja za drugo najpomembnejše področje poslovanja. Naštete aktivnosti podjetja Petrol so tako sedanjost, kot tudi prihodnost zaposlovanja. Energente bomo tudi v prihodnosti potrebovali, ne glede na morebitne spremembe v razmerjih med posameznimi energenti. Če se bodo uresničile napovedi o električni prihodnosti, bo podjetje Petrol tržilo električno energijo.

 

V primeru ne uresničenja teh napovedi, se bodo ohranili klasični energenti. Enako velja v primeru raznih drugih možnih scenarijev, saj ima Petrol že danes popolno ponudbo energentov. Ohranjanje razmerja na bolj ali manj obstoječem razmerju, bo zahtevalo nadaljevanje dosedanjih praks zaposlovanja ter poslovanja na sploh.

Morebitne spremembe, pa bodo dale priložnost tudi drugim. Danes manj zanimivi profili bodo v tem primeru stopili v ospredje oziroma bodo pridobili na pomenu in povpraševanju. Področje energetike ni zgolj široko, ampak s seboj povleče niz drugih poslovnih aktivnosti. Podjetniške izkušnje na področju energetike so za Petrol ključna prednost, zato je zaposlitev več kot zgolj delovno mesto na področju trgovanja z naftnimi derivati in ostalimi energenti.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja