Lesena vrata Markelj in vrata Peternelj

Lesena vrata Markelj in vrata Peternelj

Lesena vrata Markelj in vrata PeterneljVrata so eden ključnih elementov vsakega doma oziroma zgradbe. Seveda so najbolj pomembna vhodna vrata, vendar pa imajo veliko vrednost tudi notranja vrata, ki poskrbijo za zasebnost in samostojnost vsakega prostora. Notranja vrata so lahko zelo različna, ne samo na velikost in različne okrasne detajle, ampak tudi glede na material. Seveda so še vedno najbolj tradicionalna in hkrati moderna lesena vrata.

Mizarstvo Markelj je družinsko podjetje, ki ima svoje začetke v letu 1995. Tehnologija in kolektiv z bogatimi izkušnjami skrbi za izdelavo kvalitetnih notranjih lesenih vrat po vaših merah in željah. Podjetje zelo rado izdeluje tehnične in dizajnersko dovršene izdelke, saj v njih vidi ogromno novih izkušenj in celo izzivov. Skratka, če se odločite za nakup lesenih vrat po naročilu, boste dobili končni izdelek, ki vam bo zagotovo ustrezal v vseh vidikih.

Ravno tako pa vam storitev notranjih vrat po naročilu nudi tudi podjetje Mizarstvo Peternelj. Tudi to je družinsko podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z mizarstvom oziroma izdelavo vrat in notranje opreme. Mizarstvo Peternelj svoje delo opravlja na najsodobnejših strojih in tudi po najvišjih standardih kakovosti. Pri svoji storitvi pa uporablja materiale, ki so kar najboljše kakovosti in vgrajuje tudi najkvalitetnejše okolje.

Torej, znašli ste se pred dvema možnostima o nakupu novih vrat po naročilu. Obe podjetji skrbita za zadovoljstvo strank in seveda za kvaliteto izdelanih vrat. Kateremu podjetju boste zaupali izdelavo notranjih vrat za vas, je seveda odvisno od vaše odločitve. Priporočam pa vam, da si ogledate spletno stran podjetja Peternelj in Markelj ter se nato odločite, kdo bo izdelal vaša vrata.