Kompatibilne in obnovljene kartuše za printer prihranijo denar

Včasih so bile neoriginalne kartuše dražje in manj kvalitetne od dandanes. Sedaj uspešno konkurirajo originalnim različicam, saj dosegajo enako kvaliteto izpisovanja, enako kvaliteto črnila in enako kvaliteto izdelave. Razlikujejo se zgolj po ceni, saj so originalne precej dražje od drugih različic. Kompatibilne kartuše za printer imajo štiri prednosti. So cenejše, bolj ekonomične, enako kvalitetne in okolju bolj prijazne od originalnih.

Enaka kvaliteta in večji prihranek

Kompatibilne kartuše za printer so cenejše od originalnih, a dosegajo enako kvaliteto tiska. Proizvajalci kompatibilnih komponent se zaradi poplave ponaredkov slabše kvalitete trudijo za doseganje najvišjih standardov kvalitete. Kvaliteta črnila in izdelave ohišja je povsem konkurenčna drugim vrstam. Njena največja prednost je vsekakor v cenovni dostopnosti, saj lahko za isto ceno kupite dve kompatibilni ali pa eno originalno.

Izbira pravega ponudnika

Izberite takšnega ponudnika, ki prodaja izdelke s kvalitetnimi deli in ekološkim polnjenjem. To pomeni, da ne škoduje dodatno okolju med obnavljanjem in polnjenjem črnila. Izberite ponudnika, ki nudi cenovno ugodne dele po enaki kvaliteti, kot originalni proizvajalci. Kompatibilne kartuše za printer natisnejo večje število strani, saj so polnjene povsem do vrha. Ker pri nakupu originalnih komponent več denarja damo povečini za naziv blagovne znamke, je prihranek denarja posledica tega in ne znižane kvalitete izdelka.

Ali kompatibilne kartuše poškodujejo tiskalnik?

Zmotno velja dejstvo, da neoriginalni deli uničijo tiskalnik ali pa prekličejo garancijo. Kompatibilni izdelki niso problematični in ne uničijo tiskalnika. So povsem združljivi z različnimi znamkami in ne povzročajo okvare naprave. Naprave jih takoj zaznajo in ne zavračajo. Za dolgo življenjsko dobo tiskalnika in vseh komponent je pomembno, da redno izvajamo zagon čiščenja glave, da nadzorujemo pravilno postavitev kartuše v tiskalniku ter da pregledujemo stanje čipa. Količina natisnjenih strani je odvisna od vrste tiskalnika, velikosti kartuše, števila fotografij in grafičnih prikazov, količine potiskane strani in drugih dejstev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja