Kampiranje Sredozemlje

Kampiranje na Hrvaškem za podaljšan vikend

Kampiranje na Hrvaškem je eno izmed najbolj priljubljenih načinov za preživljanje dopusta. Tudi če imate le nekaj dni dopusta, se lahko odpravite na Hrvaško, saj ste tam že v urici ali dveh, tako da vam potovanje ne bo porabilo preveč časa. Iz tega vidika je kampiranje na Hrvaškem tudi izjemno praktično, še posebej če se odločite, da boste šotorili. Šotorjenje na morju od vas zahteva par preprostih stvari: šotor kakovosti vsaj srednjega razreda, prenosno mizo in stole, prenosni kuhalnik, kopalke, brisače in dobro voljo. To je vse kar potrebujete. Brez nobenega kompliciranje vas kampiranje na Hrvaškem privede do popolnega počitniškega vzdušja. Če se ponudi priložnost za podaljšan vikend, je kampiranje na Hrvaškem najbolj praktični način za oddih. Pa seveda ne gre le za praktičnost, ampak tudi za druga doživetja, ki jih ponuja kampiranje na Hrvaškem.

Hrvaška obala je ena izmed najlepših na svetu. Kilometri neokrnjene narave, stotine otokov in otočkov – vse to je na dosegu nekaj kilometrov. Veliko ljudi se odpravlja na počitnice na Hrvaško zato, ker se tam nahaja neokrnjena narava, drugi se odločijo za kampiranje na Hrvaškem, ker so tam prijazni in gostoljubni ljudje, tretji pa zato, ker jim zelo diši mediteranska hrana. Motivov za obisk Hrvaške je res veliko.

In zakaj je poleg vsega naštetega kampiranje na Hrvaškem primernejše kot kakšna druga oblika nastanitve? Če se odločite, da boste preživeli dopust v hrvaški Istri in bo ta trajal več kot le nekaj dni, se lahko zgodi, da se boste kampa naveličali. In prav nič vas ne ovira, da ga ne bi zamenjali. Prav ta mobilnost in svoboda je ena izmed najlepših lastnosti, ki jih ponuja kampiranje na Hrvaškem. Nekaj dni ste lahko nameščeni v enem kampu, čez nekaj dni pa obiščete sosednjega. Tako boste lahko izkusili več raznolikosti, kar bo še dodatno popestrilo vaše kampiranje na Hrvaškem.

http://www.campingrovinjvrsar.com/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.