Pacman havaianke

Havaianas japonke in druga obuvala

Havaianas je blagovna znamka za poletna obuvala, ki je postala v Sloveniji v zadnjih letih izjemno priljubljena. Gre za blagovno znamko nekoliko višjega cenovnega razreda, ki pa za svojo ceno ponuja res veliko. Malo ljudi ve, da so Havaianas iznašli flip flops, ki jih bolje poznamo pod imenom japonke. Sicer ideja ni ravno njihova, ker gre v resnici za tradicionalno japonsko obuvalo, ki pa so ga pri Havaianas popularizirali tudi na zahodu. Havaianas prihajajo iz Brazilije, ki je dežela sonca in poletja. Prav to je tudi pravi simbol, ki ga odražajo Havaianas izdelki. Njihov zaščitni znak so številne žive barve, pred leti pa so bile izjemno popularne Havaianas japonke, ki so imele podplat sestavljen iz več slojev različnih barv, tako da je iz strani podplat lahko ustvaril tudi barvno paleto zastav različnih držav.

Poleg barvne pestrosti pa so Havaianas izdelki znani tudi po izvirnih vzorcih, ki se uporabljajo in različnih poslikavah. Dizajn obuval je res vrhunski in lahko predstavlja izjemen modni dodatek za poletne in tople dni v letu.

Poudariti je potrebno tudi to, da so Havaianas japonke izdelane iz surovega kavčuka. To je industrijsko nepredelan material, ki je veliko bolj človeku prijazen kot plastika, iz katere so izdelani poceni natikači in japonke. Surov kavčuk je izjemno mehek material, ki ni alergen, zaradi česar je primeren tudi za bolj občutljive ljudi. Vendar pa prednost surovega kavčuka ni samo v tem, ampak se zaradi mehkobe podplat iz njega popolnoma prilagodi stopalu. Kar pomeni, da je vsak korak, ki ga oseba naredi, popolnoma prilagojen obliki in načinu njegove hoje, zaradi česar je hoja izjemno udobna in lahkotna. Ni naključje, da za Havaianas japonke pravijo, da dajejo občutek, kot da bi hodili po zraku. Skupaj z vrhunskim dizajnom, kakovostnim materialom in dobrim imenom so Havaianas izdelki namenjeni predvsem tistim, ki jim ni vseeno za kvaliteto in udobnost hoje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.