Ženski čevlji

Dragi ali poceni čevlji?

Ženski čevlji so zelo pomemben modni faktor. Obleka, torbica, make up, različni modni dodatni in čevlji morajo delovati usklajeno, da lahko rečemo, da je oseba lepo oblečena. Zelo pogosto se dogaja, da nekatere ženske zanemarijo čevlje, kar pa je nedvomno usodna napaka, ki lahko popolnoma pokvari lep in usklajen zgornji del videza. Zato poskrbite, da so čevlji prav tako izbrani z okusom, kot so izbrani vsi drugi kosi oblačil in modni dodatki. Cena tukaj ni izgovor, saj se dandanes dobijo izjemno všečni čevlji že za precej malo denarja, res pa je, da je vprašanje njihova kakovost in vzdržljivost.

Na ceno, ki jo dosegajo čevlji, vplivajo številni dejavniki. Na prvem mestu je seveda blagovna znamka. Seveda ni skrivnost, da bolj kot je neka blagovna znamka priznana, višjo ceno dosegajo čevlji. Okrog tega, kako vpliva cena na kakovost, pa obstajajo zelo različna mnenja. Nekateri kupujejo le takšne čevlje, ki jih izdelujejo najbolj prestižne blagovne znamke, ker so prepričani, da je cena najboljša garancija za kakovost. Ampak resnici na ljubo, je potrebno opozoriti na to, da se lahko tako dragi čevlji hitro uničijo, prav tako pa lahko poceni čevlji trajajo več sezon. Velik faktor na trajanje ima tudi sreča, kakšen primerek nekdo kupi.

Vendar je potrebno glede kakovosti še dodatno opozoriti na to, da imajo dražje blagovne znamke daljšo garancijo na izdelek. Nekateri čevlji imajo tako lahko garancijo tudi za celo leto. Proizvajalec jamči, da bo v primeru poškodovanosti čevlja, do česar je prišlo med normalno uporabo, zamenjal čevelj z novim vendar istim modelom in številko. Kvalitetna obuvala se prav tako lahko poškodujejo, lahko jim poči šiv, se prelomi guma na stopalu, odstopi kakšen zlepljen del ali kaj tretjega. Iz te perspektive lahko rečemo naslednje: dražji čevlji trajajo več sezon in so zato dražji, cenejši pa trajajo lahko le eno sezono in jih je zato potrebno pogosteje menjati.

Poiščite jih tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.