Mineralna volna za izolacijo

Danes za jutri

S paketom Danes za jutri izolacija stavb še nikoli ni bila tako dostopna. Subvencijo Eko sklada lahko namreč sedaj združite z ugodnostmi paketa Danes za jutri in tako dvojno privarčujete. Če preveč plačujete za ogrevanje in vam je poleti v hiši vroče, medtem ko vas pozimi zebe, potem je omenjen paket zagotovo prava rešitev za vas. Paket Danes za jutri je primeren tudi za vse tiste, ki imate nekaj prihrankov in se sprašujete, kam bi jih naložili, da si boste zagotovili dolgoročni donos. Primerna izolacija vaše hiše oziroma zunanjih sten, podstrešja in tal vašega objekta, vam bo prinesla več kot 50% prihranka pri rabi energije. Oglejte si izolacije za fasado, ki je ena izmed najbolj pomembnih.

Toplotne izgube pri zunanjih stenah namreč lahko presegajo 30%. Torej je zunanje stene potrebno izolirati s toplotno izolativno, požarno varno in paropropustno izolacijo, da bo vaša hiša lahko dihala. Primerna izolacija pa bo poskrbela tudi za ugodno in zdravo mikroklimo v prostorih. Podjetje Knaufinsulation vam priporoča fasadne plošče iz kamene volne. Debelina izolacije mora znašati najmanj 12 cm, za pridobitev subvencije Eko sklada.

Na predelu podstrešja je mogoče prihraniti več kot 15%, zato ne smemo pozabiti tudi na ta segment. Bivalni pogoji v mansardah naj ne zaostajajo za bivalnimi pogoji v drugih prostorih. Knaufinsulation vam za izolacijo predlaga stekleno volno, ki izvrstno toplotno izolira podstrešje in je negorljiva. Poleg tega pa nova tehnologija izboljšuje tudi kakovost zraka v prostorih. Kakovost zraka je zelo pomembna za bivanje. Steklena volna pa je na otip prijetna, zato je tudi delo z njo bistveno lažje. Kaj pa mineralna volna?

Če se torej sprašujete, kako do izolacijskih materialov priti najugodneje in se zanimate za izvedbo in rešitve vaših vprašanj v zvezi z izolacijo, se obrnite na Knaufinsulation. Preko omenjenega paketa namreč lahko do vseh izolacijskih materialov pridete kar po 7% nižjih cenah. Na spletni strani si boste pridobili kupone ugodnosti, ogledali pa si boste lahko tudi zanimiv film o toplotnih izgubah ter izračunali toplotno izgubo svojega objekta.