Gostovanje za spletne trgovine

Razmišljate o tem, da bi se začeli ukvarjati s spletno trgovino, pa ne veste, kako bi se lotili tega zanimivega posla, ki prinaša velike dobičke? Zaenkrat nimate na voljo odvečnega denarja, ki bi ga lahko vložili v razvoj spletne strani, zato iščete najcenejše načine za zagon svoje spletne trgovine? Če mislite, da za to potrebujete veliko denarja, se krepko motite, saj v resnici lahko še danes uresničite svojo idejo, ne da bi zato morali najeti drage programerje in oblikovalce oziroma zapravljali visoke zneske.

 

Za začetek boste potrebovali le spletno domeno oziroma URL naslov, na katerem bo postavljena vaša nova spletna trgovina. Domena naj ne bo predolga in mora iti lepo v uho, da si jo bodo vaši bodoči kupci lahko zapomnili. Registracijo domene je najbolje opraviti pri istem ponudniku, pri katerem zakupite tudi gostovanje, saj boste tako oboje skupaj dobili po najnižji ceni.

 

Glede na to, da želite imeti svojo spletno trgovino, se vam splača izbrati tistega ponudnika spletnih storitev, ki ima v svoji ponudbi na voljo tudi Magento gostovanje. Gre za gostovanje na Magento platformi, s pomočjo katere lahko prav vsak na zelo hiter in enostaven način naredi svojo lastno spletno trgovino po svojih željah in okusu.

Če se boste odločili za Magento gostovanje, je še posebej pomembno, da izberete ponudnika, ki mu lahko zaupate in ki vam bo vedno na voljo. Magento je sicer zelo enostaven za uporabo, zato z njim ne bi smeli imeti prav nobenih težav, kljub temu pa lahko pride do motenj v dostopu ali delovanju vaše spletne trgovine. Kadar nastopijo problemi, je še kako pomembno, da jih lahko čim hitreje rešite.

 

Kvaliteten ponudnik spletnih storitev bo naredil vse, da motenj pri Magento gostovanju ne pride, če pa bo do njih že prišlo, se bo potrudil, da jih čim prej reši. Celodnevna telefonska podpora 24 ur na dan je zato ena od tistih storitev, ki loči dobrega ponudnika gostovanja od drugih. Hiter odziv v primeru težav je namreč pri spletnih trgovinah še pomembnejši kot drugje, saj lastnik strani zaradi njih lahko izgubi ne le denar, temveč tudi svoje stranke, česar si enostavno ne sme privoščiti.

Če iščete kvalitetno Magento gostovanje za svojo spletno trgovino, potem naj vam za to ne bo škoda odšteti tudi malo več denarja. Vedeti morate namreč, da ga boste z nemotenim delovanjem vaše spletne trgovine lahko hitro zaslužili še več in si tako zlahka in brez težav povrnili začetni vložek. Magento gostovanje je tako zagotovo prava, najboljša in najbolj ugodna rešitev za vas in za vašo bodočo spletno trgovino, zato ga čim prej zakupite.

 

Več si preberite tukaj.

Oblikovanje in izdelava spletne trgovine

Oblikovanje in izdelava spletne trgovineNakupovanje preko spleta je vedno bolj priljubljeno, kar pomeni da se fizično nakupovanje po trgovinah vedno bolj manjša. Trend spletnega nakupovanja se kaže že kar nekaj let in se bo seveda tudi nadaljeval. Fizična trgovina namreč v večini primerov ni več dovolj. Nakup preko spletne trgovine lahko stranka opravi kadarkoli, torej je hiter in enostaven, stranka pa tudi lažje spremlja popuste, lahko večkrat pregleda nek artikel in se šele nato odloči za nakup. Velikokrat ljudje tudi nekaj zagledajo v fizični trgovini, ampak nato to stvar po premisleku kupijo v spletni trgovini. V nekaj primerih so spletne trgovine celo bolj ugodne, vsekakor pa so bolj ekonomične, kar se tiče časa.

Podjetje Optiweb poskrbi za izdelavo spletne trgovine, ki temelji na najbolj razširjenem sistemu za spletne trgovine na svetu. Magento sistem je priljubljen zaradi ogromno razširitev in dobre podpore. Pri oblikovanju in izdelavi spletne trgovine je pomembna primerna izbira domene, sodobna oblika, povezava z računovodskimi programi in programi za zalogo, varno plačevanje z različnimi metodami, avtomatski uvoz produktov, neomejeno število produktov, prijaznost iskalnikom in še kaj.

Pri oblikovanju spletne trgovine je pomembno, da je le ta enostavna in pregledna, saj vsebuje zelo veliko informacij. Pomembna je razporeditev artiklov v spletni trgovini in seveda tudi sodoben izgled. Strokovnjaki, ki vam bodo izdelali in oblikovali spletno trgovino, pa bodo poskrbeli tudi za ti, da bo spletna trgovina v koraku s časom. Zelo pomembno pa je, da se stranka ob nakupovanju v spletni trgovini počuti kar najbolj domače in tudi zaupanja vredno.

Izdelava spletne trgovine je močno povezana z izdelavo spletne strani

Spletna trgovina je stvar, ki za ljubitelje spleta dandanes postaja vedno bolj popularna in pa uporabna. Nahajala pa se bo nikjer drugje kot pa na spletni strani določenega podjetja. Izdelava spletne trgovine je torej povezana z izdelavo spletne strani. Pa začnimo pri spletni strani.

Spletna stran je virtualna stran, ki se nahaja na svetovnem svetu, na njej pa so lahko objavljene različne vsebine. Poznamo osebne spletne strani, spletne strani podjetij in še marsikatere druge vrste. Izdelava spletne strani je še posebej pomembna za podjetja. Podjetja se preko nje namreč predstavljajo širšemu svetu, si skušajo pridobiti nove stranke in povečati svoj promet. Zato je pri oblikovanju same spletne strani podjetja izredno pomembno, da je ta zanimiva in privlačna za obiskovalca, da ni preveč nasičena s podatki, ampak kljub temu obiskovalcu še vedno posreduje vse željene informacije. Izdelava spletne strani običajno poteka v dogovoru med ponudnikom spletnih rešitev in pa naročnikom spletne strani. Naročnik bo povedal, kaj želi imeti na spletni strani in kakšen bo njen željeni izgled, ponudnik pa bo to skušal prenesti v prakso tako, da bo upošteval čim več želja in da bo stran funkcionalna. Več o izdelavi spletne strani boste našli tu: http://www.optiweb.si/izdelava-spletnih-strani/

Določena podjetja pa na svoji spletni strani želijo imeti spletno trgovino ali pa za spletno trgovino naročijo kar samostojno spletno stran. Spletna trgovina obiskovalcem spletne strani podjetja omogoča, da njegove izdelke kupujejo kar od doma. Izdelava spletne trgovine mora biti zato še toliko bolj natančna, saj bo spletna trgovina pomemben del podjetjevih prihodkov. Izdelava spletne trgovine je za podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo, pomembna tudi zato, saj podjetje poleg same investicije v izdelavo in občasnega posodabljanja s samo spletno trgovino nima dodatnih stroškov, prihodke pa. Za taka podjetja je smiselno, da možnost izdelave spletne trgovine predvidijo že ob sami izdelavi svoje spletne strani. Več o izdelavi spletne trgovine boste našli tu: http://www.optiweb.si/izdelava-spletne-trgovine/