Hladno stiskana hrana za pse je popolnoma naravna hrana

Pasji lastniki se dostikrat težko odločite, s katero hrano boste hranili vašega štirinožnega prijateljčka. Postavljajo se vam vprašanja katera hrana je za psa najboljša, zakaj so eni briketi boljši od drugih ali zakaj je hladno stiskana hrana za pse resnično najboljša izbira.

 

Vsekakor pa je najboljša hrana za pse naravna hrana v biološko dostopni obliki. Torej hladno stiskana hrana za pse. Ta vsebuje izključno naravne sestavine brez umetnih dodatkov, barvil, polnil in gensko spremenjenih organizmov.

 

Hladno stiskana hrana za pse je v obliki briket ali pelet

 

Proizvodnja hladno stiskane hrane zagotovi visoko biološko razpoložljivost naravnih hranilnih snovi. Vse sestavine posamično sušijo in nato hladno stisnejo v brikete ali pelete z nizkim pritiskom in nizko temperaturo, saj le tako ohranijo maksimalno vrednost naravnih mineralov in vitaminov.

 

Katere sestavine ima hladno stiskana hrana za pse lahko vidite v odprti deklaraciji. Tu razberete koliko je v hrani mesa, katero meso je v njej, koliko je makro elementov (kalcija in fosforja), koliko je ogljikovih hidratov in maščob.

Hladno stiskana hrana za pse

Hladno stiskana hrana za pse je primerna tudi za mladičke

 

Če imate doma psa mladička, potem veste, da potrebuje redno uravnoteženo, toda nekoliko drugačno prehrano, saj še rastejo in se razvijajo. Hladno stiskana hrana za pse mladičke vsebuje več beljakovin, več mineralov in maščob.

 

Hrano za mladičke lahko izbirate med peleti in briketi normalne velikosti in manjšimi, za mladičke manjših pasem. Da ste izbrali pravo hrano zanj, pove čvrst pasji iztrebek, njegov zadah, zdrava koža in bleščeča dlaka.

 

 

Celoten prispevek, si lahko preberete na https://www.hov-hov.si/2019/12/surova-hrana-za-pse-barf-ali-na-zraku-susena-hrana-za-pse/.